Vybavte si vhodně kuchyňské skříňky

Každá hospodyňka má v kuchyni řadu šikovných pomocníků, které ukládá do kuchyňských skříněk. Aby jejich vnitřní prostor využila co nejvíce, je potřeba je vybavit ukládacími prostředky a různými policemi. Pokud budou vnitřní prostory kuchyňských skříněk dobře rozdělené a uspořádané, nejen, že budete mít dokonalý přehled o jejich obsahu, ale také vám šetří čas a práci s hledáním.

Šikovný drátěný program

Jedná se o velice užitečný program pro ukládání předmětů, který ocení každá hospodyňka. Je ideální volbou jak pro ukládání nádobí, tak i pro třídění potraviny. Díky drátěnému programu budete mít ve skříňkách vždy pořádek a dokonalý přehled o tom, kde, co máte uklizené. Vnitřní drátěný program dokonale rozčlení prostor a umožní dostatečně využít každý kousek skříňky. Jedná se o části, které mají různou výšku i šířku a díky tomu je lze využít jak do kuchyně větších, tak i menších rozměrů. Řád a pořádek do kuchyňských skříněk vnesou drátěné výsuvné mechanismy opatřené drátěnými koši, policemi nebo výsuvy.

Pracovní zóny

Jednu zónu představuje zásuvková skříňka opatřená rozdělovači pro pomůcky na vaření. Rozdělovače mohou být mělké nebo hluboké. Mělké využijete pro příbory, vařečky a různé drobnosti, hluboké pak třeba na pánve, formy pro pečení nebo plecháčky.
Další představuje zóna určená pro ukládání zásob – mouky, cukru, těstovin, luštěnin nebo třeba rýže. Tady budou praktickými pomocníky hluboké zásuvky nebo vnitřní výsuvky. Jejich součást představují různé druhy třídičů s barevnými víčky. Menší a nízké zásobníky pak mohou sloužit pro koření.

Poslední pracovní zónu představuje prostor určený pro talíře, misky, hrnky a další nádobí. Tady využijete třídiče různých velikostí a hloubky, podle druhu nádobí, které do nich budete ukládat. Pro talíře a misky můžete využít také organizéry.