Dřevěné puzzle představují zábavu pro každou věkovou kategorii

Dřevěné hračky představují klasiku. Jsou léty prověřené a nabízejí celou řadu neocenitelných výhod. Především jsou vyrobené z ekologického, přírodního materiálu. Ten nezatěžuje naše životní prostředí. Dřevo je navíc materiál kvalitní a zdravotně nezávadný. Tyto faktory by měly hrát, pro výběr dětských hraček, důležitou roli. Dřevěné hračky jsou pro děti bezpečnou volbou. Jsou dokonale opracované, mají zaoblené hrany, neodštípnou se, mají dlouhou životnost.

Dřevěné puzzle

Dřevěné puzzle představují klasiku již pro naše nejmenší ratolesti. Mají pozitivní vliv na dětské smysly, pomáhají rozvíjet logické uvažování a jemnou dětskou motoriku, podporují fantazii, kreativitu, trpělivost, prostorovou orientaci a hravost.
Dřevěné puzzle se u dětí těší velké oblibě. Nabízejí celou řadu zajímavých motivů a vykouzlí úsměv na každé tváři. Skládání obrazců však vtáhne i dospěláky.

3D puzzle jako náročnější hlavolamy

Kromě klasických puzzlí jsou k dostání i 3D puzzle. Po jejich poskládání dostanete zajímavou hračku nebo dekoraci.
3D puzzle dokonale zabaví jak děti, tak i dospěláky. Patří sice mezi náročnější aktivity, ale výsledek stojí za to. Tyto puzzle umožňují skládat trojrozměrné skládačky. Přinášejí radost dětem i dospělým. Jsou dokonalým dárkem pro každou příležitost.

Puzzle umožňují trávit volný čas kreativním způsobem. Sejdeme se s celou rodinou u jednoho stolu a společně vkládáme kousky skládačky tak dlouho, až vznikne výsledný obrazec nebo 3D tvar. Jsou ideální volbou na zábavu pro sychravé a chladné dny. Skládání puzzlí trénuje náš mozek, zahání nudu i stres všedních dnů, podporuje trpělivost a soustředění.

Puzzle jsou dostupné v různě obtížných variantách, jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé. Historie jejich skládání sahá do konce 18. století.