iCarer - kvalitní kožené kryty na iPhone a iPad

Když se řekne Itálie, každému se možná jako první vybaví móda, i když fotbal, pizza nebo olivový olej mohou být v těsném závěsu. I na to pak sázejí majitelé italské značky iCarer, kteří poslali na trh kožená pouzdra na sluchátka nebo mobilní telefony a tablety. Ochrání před pádem a poškozením, ale také působí jako skvělý módní doplněk pro každý den. Co ještě víc si přát? Obliba v Evropě, USA nebo v Austrálii a na asijských trzích mluví za vše. Značka prosperuje, daří se jí a má pro vás neustále něco nového. Konkurente totiž nikdy nespí!

Pravá kůže a velmi originální design

Výrobní linka? Ale vůbec ne, tohle je ruční práce, která je vidět už na první pohled – a nejde jen o použité materiály, protože pravá kůže je sama o sobě jedinečná. Knížkové pouzdro s magnetickou sponou, to v praxi znamená jednoduché vložení i vyjmutí vašeho mobilu. A jen tak mimochodem, když chcete nabíjet, můžete i bezdrátově. Pouzdro je totiž tomuto účelu dobře přizpůsobeno, k potížím ve spojení tedy jistě nedojde, a kromě jiného je velmi lehké, v ohledu váhy je také premiantem. V kapse vám tedy vadit nebude a kdo někdy měl tu čest s kvalitní hovězinou, tak ví, že vydrží bez problémů dlouhé roky. Druhy zpracování jsme již probírali minule zde.

 

Sortiment italské společnosti iCarer je ale ještě širší

Nejde jen o mobilní doplňky, powerbanky nebo bezdrátové nabíječky. Co byste řekli například na koženou podložku pod myš nebo elegantní pouzdro na doklady? V nabídce nechybí ani kosmetické zrcátko a našli bychom zde rovněž bezdrátovou nabíječku pro iPhone. Vlajkovou lodí tohoto výrobce pak jsou i další kožené doplňky. Jistě vás jako první napadnou luxusní peněženky, ale také batohy na notebook, tablet nebo malé příruční tašky. Nebo byste chtěli klasický ruksak?