Tvrzené sklo ochrání displej vašeho mobilního telefonu

Mobilní telefon již dávno neslouží pouze pro volání nebo posílání textovek. Stává se důležitou součástí našich životů. Máme v něm uložené důležité údaje, ovládáme pomocí něj svůj bankovní účet, stahujeme si do něj šikovné aplikace, které nám usnadňují naši práci i každodenní shon. Všechna tato fakta z něj dělají dražší zařízení, které je potřeba chránit proti poškození.
Vzhledem k tomu, že displej patří mezi velmi křehké části mobilního telefonu, je vhodné jej chránit. Kvalitní ochranu poskytuje
tvrzené sklo na displej. Eliminuje tak riziko poškrábání displeje nebo dokonce jeho prasknutí.

Proč si pořídit tvrzené sklo na displej?

Jedná se o velmi spolehlivý stupeň ochrany. Snižuje možnost poškrábání a prasknutí displeje. Velmi důležitou roli hraje i při pádu telefonu. Výhodou je, že jsou k dispozici tvrzená skla na většinu typů mobilních telefonů. Ochranné sklo je tvrdé, snadno jej nasadíte a je i příjemné na omak. Je sice cenově dražší, ale poskytuje dokonalou ochranu. Instalace ztvrzeného skla není náročná.

Vybrat si můžete různé tvrdosti skla a také nabídka výrobců je široká.

Na co se zaměřit při výběru tvrzeného skla?

Vybírejte takové tvrzené sklo, které je určeno právě vašemu mobilnímu telefonu. Důležitou roli hrají rozměr a úhlopříčka displeje. Co se tloušťky skla týká, nejčastěji je k dostání 0,2, 0,3 nebo 0,4 mm.
Tvrzené sklo na displej je ideální volbou v případě, že svůj telefon vystavujete náročnějším vnějším podmínkám. Při nalepování dbejte pokynů. Pokud tvrzené sklo špatně nalepíte, může se tento fakt negativním způsobem projevit na funkčnosti telefonu i samotného skla.
Jak poznat ideální tvrzené sklo na displej?
Zakryje a ochrání celý displej. Nikde na okrajích se neodchlipuje. Velmi snadno jej očistíte. Velmi těžko jej poškrábete. Při pádu praskne pouze sklo, nikoli displej telefonu. Má hladký povrch, který umožní sadnné ovládání telefonu. Jeho instalace bude pro vás snadná.