Toaletní stolek na líčení

Když se řekne "toaletní stolek", většině z nás se vybaví zámek a dámská ložnice. Toaletní stolky však nejsou výsadou pouze šlechtičen. V současné době si nacházejí stále více příznivkyň a to díky tomu, že ženám poskytnou dostatek prostoru pro každodenní líčení a místo pro ukládání osobní kosmetiky a šperků. Je to tak šikovný pomocník každé moderní ženy a zároveň designový kousek ložnice. Stylový toaletní stolek se hodí do každé domácnosti, neboť v nabídce nalezneme nepřeberné množství různých variant. Na své si přijdou jak milovnice starobylé klasiky, tak i vyznavačky minimalismu. Vybírat nemusíme žádné okázalé kousky, přesto nám poskytnou dokonalou službu.

 

Na co se zaměřit při výběru toaletního stolku?

Velkou roli hraje nejen velikost stolku a zrcadlo, ale také vnitřní uspořádání, respektive uspořádání jeho zásuvek. Máme-li možnost pořídit si stolek s více zásuvkami, různě členěnými, snáze tak do nich vše a přehledně uložíme. Omezuje- li nás prostor a budeme si kupovat stolek pouze s jednou nebo dvěma zásuvkami, pak jsou šikovnými pomocníky různé organizéry.

Toaletní stolek umožní ženě klidné líčení, především v případě, že se početná rodina shromažďuje ráno v koupelně. Proto je potřeba opatřit jej vhodným zrcadlem a také osvětlením. To zajistí stolní lampička. U zrcadla je dobré vybrat takový kousek, který se dá natáčet různým směrem. Vedle stolku může být umístěná stojací šperkovnice, která umožní přehledné ukládání šperků.

Různé druhy materiálů

Vzhledem k tomu, že vybírat můžeme toaletní stolky z různých materiálů, určitě vybereme takový, který bude ladit s celkovou atmosférou ložnice. Mezi nejčastější materiály patří masiv, MDF, kov nebo plast. Někdy se můžeme setkat i s kombinací různých druhů materiálů. Do klasického interiéru je vhodnou volbou dřevo nebo MDF. Pro interiér minimalistický pak kov, který je méně obvyklý. Působivá je kombinace dřeva a kovu.