rCUP - ekologický kelímek pro každého

 

rCUP je první kelímek, který se dá používat opakovaně na kávu nebo čaj. Pro jeho výrobu se využívají recyklované jednorázové papírové kelímky. Jeho vývoj probíhal ve Velké Británii a podílel se na něm celý tým expertů. Důležitým cílem při jeho vývoji bylo použití velkého množství jednorázových kelímků, které se používají jen velmi krátkou dobu, než vypijete na cestách svůj oblíbený nápoj. Následně je vyhodíte do odpadkového koše a žádné další využití již nemají.

Jaké výhody rCUP nabízí?

Neteče, nepálí vás v ruce, udrží nápoj dokonale teplý nebo naopak studený. Velmi snadno jej otevřete i zavřete a postačí vám k tomu pouze jedna ruka. Pro pití nepotřebujete jen malý otvor. Nákupem rCUP kelímku děláte svět lepší. Ptáte se, proč? Jeho nákup představuje jedno z udržitelných řešení, které se nabízí pro opakované využívání odpadu. Jak již bylo řečeno výše, rCUP kelímek je vyrobený z jednorázových použitých papírových kelímků, které vytvářejí velký objem odpadu. Tento kelímek vydrží velmi dlouhou dobu a dá se opět zrecyklovat.

Kelímek můžete mít s sebou na cesty. Pro jeho otevření vám stačí pouze stisknutí jedné ruky, druhá vám tak zůstává stále volná.
Kelímek je dokonale funkční, je dokonale těsný, takže se vám nestane, že se vám najednou část nebo dokonce celý obsah ocitne na oblečení nebo na zemi. Klidně jej, naplněný, můžete umístit i do kabelky či batohu. Kelímek neteče. Navíc vám dopřeje opravdový požitek z kávy. Nabízí totiž unikátní řešení pití nápoje. To je možné po celém obvodu víčka. To simuluje pití z klasického hrnku.

Britští designéři navrhovali hrnek s důrazem na šetrnost k přírodě, na funkčnost a dlouhodobé používání, řádově několik let. Kelímek dokonale izoluje, horký nápoj vás tak nebude pálit do rukou, studený vydrží dlouho chladný.