Pořiďte si kvalitní pouzdro nebo kryt na váš Apple iPhone 14

Mobilní telefony Apple iPhone 14 se těší velké oblibě. Vzhledem ke své ceně a svým funkcím si je chtějí majitelé chránit. K tomu jim slouží zadní kryty iCarer, knížková pouzdra iCarer nebo transparentní silikonová pouzdra. Ať už si vyberete jakoukoli variantu, věřte, že váš miláček bude v "dobrých rukách".

Zadní kryt iCarer

Zadní kryt iCarer je kožené pouzdro, které je speciálně navržené pro iPhone 14. Podporuje funkce magsafe. Pro jeho výrobu byla použita 100 % kůže. Podšívka je měkká a protiskluzová, chrání telefon proti poškrábání. Jeho měkký a lehký tvar umožňuje snadnou instalaci na aparát. Naleznete na něm otvor určený pro fotoaparát. Vybírat můžete hned z několika barevných variant. K dostání je v barvě černé, tmavě modré, retro hnědé, hněd a Camel Tan.

Transparentní silikonové pouzdro

Transparentní silikonové pouzdro je obal velmi kvalitní. Elastický zadní kryt je vyrobený z velmi kvalitního silikonového gelu. Ten je nejen zárukou ochrany aparátu, ale také dokonalé viditelnosti. Krásně je vidět i barva telefonu nebo logo.
Silikonové pouzdro je navrženo přesně na míru konkrétnímu modelu. Každé z tlačítek mobilu je dostatečně kryté. Pouzdro je flexibilní, dobře se drží a neklouže. Díky zvýšeným okrajům chrání i optiku fotoaparátu. Telefon ochrání nejen proti poškrábání, ale i při pádu.

Knížkové pouzdro iCarer

Knížkové pouzdro iCarer je kožené pouzdro, které bylo navržené speciálně pro iPhone 14. Pro jeho výrobu byla použita prémiová pravá kůže, je vyrobeno ručně, v inovativním designu. Šikovné je i magnetické zapínání krytu. Pouzdro je ultra tenké a dokonale padne do dlaně. Nepůsobí zbytečně objemným dojmem. Je vytvořeno tak, abyste mohli fotografovat, poslouchat hudbu, telefonovat nebo nabíjet telefon bez nutnosti vyjmutí z pouzdra.