Pohodlné kempování

Kempování a pobyty v přírodě se těší stále větší oblibě. Pokud i vy se chystáte vyrážet do přírody, pořiďte si vybavení, které vám zajistí příjemný pobyt.

Stan

Nejste-li majitelem karavanu a hodláte-li pravidelně kempovat, pak vám nezbude nic jiného, než si pořídit stan. Nabídka jednotlivých modelů je opravdu široká. Na co se tedy zaměřit při jeho výběru?

Především jsou to podmínky, za jakých budete stanovat. Bude to pouze v létě nebo i na jaře či podzim? Budete stan používat jednou za rok nebo pravidelně? Kolik osob v něm s vámi bude nocovat? Jaké vybavení se musí do stanu vejít?
Velkou roli hraje i mobilita stanu. Budete vyrážet na cesty automobilem nebo vlakem? Podle toho volte váhu stanu v zabaleném stavu. Velkou roli hraje materiál, vodní sloupec a odvětrávací systém, který eliminuje kondenzaci vlhkosti. I barva stanu hraje svoji roli. Světlejší odstíny se tolik nezahřívají, v tmavších barvách se vám bude lépe spát.

Spacák

Opět hraje velkou roli to, v jakých podmínkách jej budete používat. Kromě klasického spacáku jsou k dostání i spacáky péřové nebo vyplněné dutým vláknem. Ty jsou vhodné pro celoroční používání. Svoji roli hraje i četnost používání a samozřejmostí jsou i finanční prostředky.

Pikniková deka

Pro zvýšení pohodlnosti můžete zvolit deku, která bude multifunkční. Může sloužit jako další podložka pro měkčí spaní a přes den na piknik či k vodě.

 

Kempingové křeslo

Kempingové křeslo by mělo nabízet pohodlné sezení, mělo by být variabilní, snadno by se mělo sbalit i rozbalit. To je jen zlomek toho, co všechno by mělo nabízet. V naší nabídce naleznete kvalitní kempingová křesla vhodná do terénu, k vodě nebo k bazénu. Jsou skladná a snadno je umístíte do kufru svého automobilu. Opěradlo můžete nastavit pod různým úhlem, zajistíte si tak pohodlí pro dokonalé posezení. Křeslo lze upravit i pro ležení. Zajisté uvítáte i odnímatelnou opěrku pod hlavu. Šikovným pomocníkem je držák na nápoje umístěný na vnější části opěradla.