Ochraňte displej svého mobilního telefonu kvalitním tvrzeným sklem

 Moderní a kvalitní mobilní telefony již dávnou neslouží pouze k telefonování. Nabízejí celu řadu užitečných funkcí a aplikací, ovládáme pomocí nich svoje internetové bankovnictví, fungují jako náš diář. Proto je i jejich cena poměrně vysoká. Každý majitel kvalitního a drahého mobilu jej chce chránit proti poškození. Jednou z možností jsou kvalitní tvrzená skla.

Výhody tvrzených skel

Chrání displej mobilního telefonu proti poškrábání a poškození. Pokud vám telefon spadne na zem, mohou displej ochránit i proti poničení, které má za následek pád. Ač displej vašeho mobilního telefonu chrání, nijak nesnižují jeho ovládání. Ani citlivost displeje není žádným způsobem omezená. Displej si zachovává své jasné barvy. Při instalaci nevytváří tvrzené sklo žádné bublinky ani mezery mezi sklem a displejem.

Naše nabídka

V naší nabídce naleznete tvrzená skla pro různé modely Apple iPhone. Tvrzená skla z naší nabídky jsou mimořádně tenká – síla materiálu je pouhých 0,33 mm, ale tvrdá – tvrdost 9H. Mají zaoblené hrany pro displej Apple iPhone. Poskytují jemný a dokonale plynulý pohyb po povrchu, 100 % čirost, která zachovává jasné barvy displeje. Tvrzené sklo pokrývá celý displej a je dokonale odolné proti otěru a škrábancům. Také chrání displej proti nežádoucím otiskům prstů. Kromě tvrzených skel si u nás můžete objednat také pouzdra a obaly na iPhone. Obě varianty prodlouží životnost vašemu iPhone a dokonale chrání jeho vzhled. Objednat si můžete kožené pouzdro, kožený kryt nebo knížkové pouzdro. Nabízíme kryty pro různé varianty iPhone. Samozřejmostí jsou různé barevné dekory, které mají hladký nebo vzorovaný povrch. Dáváme přednost značce iCarer. Ta nabízí poctivou ruční výrobu z velmi kvalitních druhů materiálu. To je záruka dlouhé životnosti pouzdra