Jaký nábytek vybrat do dětského pokoje?

Vybavování dětského pokoje vhodným nábytkem někdy nemusí být zrovna jednoduchá záležitost. Vždy záleží na tom, pro jakou věkovou kategorii nábytek do dětského pokoje vybíráte. Přinášíme vám několik šikovných typů.

Základní výbava

Základní kousky každého dětského pokoje představují dětské postele, dětské komody, dětské regály a dětské police.

Dětské postele
Pohodlný a ničím nerušený spánek podpoříte kvalitní dětskou postelí. Chybí-li vám dostatek úložného prostoru, sáhněte do nabídky dětské postele s výsuvnými šuplíky, kam můžete ukládat dětské hračky.

Dětské komody
Bez dětské komody se neobejde žádný dětský pokoj. Vyberte si takové modely, které budou mít dostatek členění. To zajistí police a zásuvky. Jen tak vám dětské komody poskytnout dostatek úložného prostoru pro oblečení a hračky.

Dětské police
Dětské police představují šikovné pomocníky, kteří vám rozšíří úložný prostor. Velmi snadno je instalujete kamkoli na stěnu. Můžete na ně ukládat hračky nebo knížky. Lze na ně upevnit i stolní lampičku.

Dětské regály
Dětské regály představují otevřenou variantu dětské komody. Rozšiřují úložný prostor a děti si tak do nich snadno mohou ukládat hračky nebo knížky.

Specifická výbava

Tu představují dětské psací stoly a přebalovací komody a stoly

.Dětské psací stoly

Dětské psací stoly jsou ideální volbou pro předškoláky nebo malé školáky. Vybírejte takové modely, které budou mít i police či zásuvky, do kterých si děti mohou ukládat drobnosti. Psací deska by měla poskytovat dostatek prostoru nejen pro hraní, kreslení či psaní. Měla by se na ní vejít i stolní lampička.

Přebalovací komody a stoly
Představují šikovné pomocníky především pro maminky s malými dětmi. Díky zásuvkám a policím tak mají vždy potřebné po ruce a přebalování se tak stává snazším.