I v malé koupelně lze dobře nastavit úložný prostor

 Především v panelákových bytech v koupelnách často nebývá mnoho místa. Rozhodně se tam nevejde velká skříň, do které byste uložili vše potřebné. Jak tedy vytvořit dokonalý úložný prostor pro malou koupelnu?

Policový systém

Pomůže vám využít každý kousek místa. Jedná se totiž o užší variantu. Vypadá jako žebřík ve tvaru A a mezi jeho příčkami se nacházejí police. Policový systém lze umístit na celou výšku koupelny. Na tyto police můžete umístit kosmetické a hygienické potřeby. Vejdou se tam třeba i plastové košíky, do kterých můžete uložit drobnost. Pozor si dejte pouze na stabilitu. Je dobré, pokud jej ukotvíte ke zdi. Těžší věci rovnejte do spodních polic.

Rohové police

Nejen v koupelně zůstávají prázdné rohy. Využijte i tento prostor a umístěte tam rohovou polici. Pokud ji dáte nad vanu, můžete do ní uložit sprchové gely a vlasovou kosmetiku. V případě, že bude třeba nad pračkou, tak do ní pohodlně poskládáte krémy, tělová mléka nebo potřeby na holení. Zkuste z nevyužitého rohového prostoru vytvořit užitečné úložné místo.

Police pod a nad umyvadlo

V tomto případě je ideální volbou kombinace nerez oceli se sklem. Ocelový rám police navíc dokonale poslouží jako opora umyvadla. Pořídíte-li si odtok z umyvadla v podobném barevném tónu, který bude mít nerez konstrukce, nebude ve vzhledu koupelny vadit. Uvažujete-li o pořízení police nad umyvadlo, mělo by být její součástí i zrcadlo, které tvoří neodmyslitelnou výbavu koupelny.

Závěsné police na dveře

Malá koupelna je strašák každé domácnosti. Pokud chybí úložná prostor, je to velmi nepříjemné. Jednou z možností jsou závěsné police na dveře. Lze do nich uložit alespoň ty nejnutnější kosmetické přípravky, bez kterých se v koupelně neobejdete.