Šperkovnice pro ukládání šperků i jako bytový doplněk

 Každá žena má doma několik šperků. Nezbytným pomocníkem pro jejich ukládání je šperkovnice. Umožňuje ukládání, třídění a organizování šperků, které navíc chrání proti prachu a různým nečistotám.

Různé podoby šperkovnice

Šperkovnici si můžete pořídit v různých podobách. Záleží na tom kolik a jaké druhy šperků do ní chcete ukládat. K dostání jsou jak malé truhličky, tak i několikapatrové organizéry šperkovnice. Ničím neobvyklým nejsou ani stojací šperkovnice.

  • Truhličky a krabičky Ukrývají menší přihrádky a jsou určené pro drobnější druhy šperků menšího počtu. Nejčastěji mívají tvar obdélníku nebo oválu.
  • Kufříky – organizéry – luxusní šperkovnice Nabízejí několik pater a jsou vhodnou volbou na cesty nebo pro větší množství různých šperků. Velmi snadno je sbalíte a přibalíte do kufru na cesty. Tyto šperkovnice bývají více odolné a jsou velmi elegantním organizérem pro vaše šperky.
  • Cestovní pouzdra Jsou menších rozměrů a využijete je pro ukládání šperků třeba během dovolené nebo v případě různých cest.
  • Stojany Nejčastějším tvarem je ruka, strom či kužel. Pohodlně na ně zavěsíte svoje šperky. Nevýhodou je usazování prachu. Ideální je, pokud můžete stojan uložit někam do skříně.
  • Šperkovnice opatřené zrcátkem Jedná se o různé krabičky nebo kufříky. Jsou velmi praktické. Ihned vidíte, jak vám jednotlivé šperky padnou a jak se hodí k vámi zvolenému outfitu.

Zaměřeno na materiály

Mezi luxusní materiály používané pro výrobu šperkovnic se řadí kůže. Tyto šperkovnice jsou však cenově náročnější. Velmi častou volbou je dřevo. Je to materiál přírodní, s příjemnou vůní a dlouhou životností. Probouzí v nás pozitivní emoce. Snadno jej sladíme s jakýmkoli typem interiéru. Kromě toho je cenově přijatelný. Nabízí nadčasový design a nikdy nevyjde z módy