Jak doma ušetřit místo?

Především v panelákových bytech není místa nikdy dost. Potřebujete ukládat oblečení a další drobnosti. Jaké kousky nábytku vám pomohou šetřit místo?

Obývací pokoj

Obývací pokoj je místo, kde se schází celá rodina, kam zveme návštěvy. Měl by být zařízený vkusně a pohodlně. Přesto existují kousky nábytku, které nám pomáhají šetřit místo. Patří mezi ně komody do obývacího pokoje, úložné taburety, skříně a skříňky nebo třeba regály.

Komody do obývacího pokoje
V naší nabídce naleznete komody do obývacího pokoje v různých designech. Jedná se o velmi praktické řešení, které šetří místo. Do komody můžete uložit oblečení, knihy a další nezbytnosti, které chcete mít uložené, avšak vždy po ruce.

Úložné taburety
Ty využijete nejen pro posezení. Některé modely nabízejí také úložný prostor, do kterého uklidíte třeba noviny a časopisy, prostírání nebo televizní deky.

Skříně a skříňky
Nabízíme vám skříně a skříňky různých barev i velikostí. Vybrat si můžete modely s policemi či zásuvkami.

Předsíň

Do tohoto prostoru jsou vhodnou volbou předsíňové stěny, skříně nebo úložné botníky.

Předsíňové stěny

Poskytují dostatek prostoru pro ukládání svršků a drobností. Mnohdy je jejich součástí i zrcadlo nebo botník.

Botníky
Tvoří nedílnou součást výbavy každé předsíně. Díky nim se nám nikde nepovalují boty a vstupní prostor do našeho bytu či domu je vždy upravený. Vybrat si můžete různé modely. Oblibě se těší botníky policové nebo vyklápěcí.

Dětský pokoj

Kromě klasických skříní jsou do této místnosti ideální volbou různé koše, krabice a úložné boxy. Dají se umístit jak do skříně, tak třeba i pod postel. Dětem se s nimi snadno manipuluje a úklid je pro ně velice snadný. Šikovnými pomocníky jsou i organizéry na hračky opatřené kolečky. Svým ratolestem můžete pořídit také polici s plastovými boxy.