Med se skořicí 400 g
Kód: MD_SKO- 30 dní na vrácení zboží
- Přímý dovozce a oficiální distributor VASAGLE
Související produkty
Detailní popis produktu
Med se skořicí 400 g
Medvěd skořicový
Skořici už znali naši prapředci stejně jako med a proto jsme spojili tyto dva skvosty do jedné skleničky. Poznejte zázračné dědictví prověřené tisíciletími.
Obsahuje: pastovaný med, skořici
Konzistence ochuceného medu Medvěd
Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med.
Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)
Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Co je to pastovaný med?
Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.
Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.
A jak máme skořicového Medvěda nejraději?
Skořici s medem je vhodné zkombinovat bílým nebo celozrnným pečivem. Doporučujeme také ke sladkému pečivu jako je loupák i kynutému pečivu – vánočka a mazanec
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.