Med s perníčkovým kořením 400 g

Kód: 6075
199 Kč –10 %
Medvěd perníčkový
199 Kč –10 % 180 Kč
Skladem - ihned k odeslání (5 ks)
Můžeme doručit do:
29.10.2021

Kvalitní český med s perníčkovým kořením 400 g

Detailní informace

  1. 30 dní na vrácení zboží
  2. Oficiální distributor značky iCarer

Detailní popis produktu

Med s perníčkovým kořením 400 g

MEDVĚD PERNÍČKOVÝ 400 G

Vůně jako když maminka peče perníčky. Připomíná domov, lásku, pohodu. Zkrátka to vaše krásné, co chcete.

Obsahuje: pastovaný med, perníkové koření

Konzistence ochuceného medu Medvěd

Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 

Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici

 

Co je to pastovaný med?

Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

A jak máme perníčkového Medvěda nejraději?

Do perníku a perníčků, do koláčů se švestkami a hruškami. Hodí se k pokrmům s oříšky a samozřejmě jen tak na lžičku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: